Lajme Shqip Monday, 21 March 2011 09:45

Tiranë -, publikuan mediat në Tiranë.

Mjetet do të akordohen nga BE-ja dhe do të përdoren për konkurset e organizuara për miratimin e rezurseve financiare, që janë në linjën e mekanizmit për përkrahje parahyrëse me qëllim që të realizohen projektet e infrastrukturës.

Procedura për një financim të tillë ka filluar.

Ekspertët në Tiranë e vlerësojnë si shumë të rëndësishme iniciativën e BE-së, e cila do t’i japë mundësi sipërmarrësve në Shqipëri që të përdorin fondet evropiane për zhvillimin e biznesit në vend.