Lajme Shqip Friday, 29 March 2013 15:23

TIRANË CEZ Shpërndarje njofton se i ka ndërprerë energjinë shoqërisë Albpetrol.

Shkak për një ndërprerje të tillë është bërë detyrimi prej 6 milionë dollarësh që shoqërua i ka CEZ Shpërndarje.

Në një deklaratë për mediat, CEZ Shpërndarje thekson se ka njoftuar Albpetrol-in për detyrimet, si dhe afatin e shlyerjes duke zbatuar në këtë mënyrë të njëjtin standard me debitorët e tjerë.(LajmeShqip.com)