Lajme Shqip Thursday, 27 August 2015 11:44

Kryeministrit i Kosovës Isa Mustafa, ka takuar presidentin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), Suma Chakrabarti.

Gjatë takimit me presidentin Chakrabarti, Mustafa ka thënë se kanë biseduar për bashkëpunimin ndërmjet Kosovës dhe BERZH-it.

“Projektet konkrete të cilat do të mbështeten nga BERZH-i në Kosovë, duke përshirë linjën hekurudhore Hani i Elezit- Leshak, trafikun urban në Prishtinë, rrugën Kievë-Zahaq, zgjerimin e hyrjeve në Gjilan, Ferizaj, Podujevë dhe Suharekë si dhe mundësinë e përfshirjes në ndërtimin e pjesës së mbetur të autostradës nga Besia në Merdare, pjesa e cila nuk mbulohet nga donacioni i Komisionit Evropian, si dhe autostrada Lipjan-Gjilan”, ka bërë të ditur kryeministri Isa Mustafa në profilin e tij në Facebook.