Prishtinë – Portali Lajmeshqip.com, pas publikimit ekskluziv të pjesës së parë të aktakuzës me 12 faqe faksimil, ku implikohen dy kompanitë më të mëdha të biznesit në vend, PTK (kompani publike) dhe “Devolli” (kompani private), ka sjellë po ashtu ekskluzivisht pjesën II dhe III të kësaj aktakuze, të papublikuar deri më tani.

Në vijim dosja e plotë e aktakuzës në 49 faqe.