Lajme Shqip Friday, 05 July 2013 11:11

Athinë – Policia greke vijon aksionin për ndjekjen e të arratisurve shqiptarë nga burgu i Trakalasë. 
Policia ka shtuar forcat në kufi me Sarandën, nën dyshimin se të arratisurti shqiptarë mund të kalojnë kufirin, raporton albeu.
Sipas mediave greke gjatë orëve të mëngjesit të ditës së sotme shqiptarët kanë hapur zjarr ndaj policisë në Arta, ndërsa janë drejtuar për nga zona e Seulit dhe Paramithisë në kufi me Shqipërinë. Në ndihmë të policisë greke kanë ardhur dhe forcat speciale OPKE dhe EKAM nga Janina.