Lajme Shqip Thursday, 20 August 2015 14:56

Zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare në Serbi9 me siguri do të mbahen në mars të vitit 2016, transmeton Koha.net shkrimin e “V.Novostit”.

“Ka shumë gjasë që ato të lidhen me zgjedhjet lokale dhe ato krahinore. Ky është aktualisht opsioni më i sigurt”, shkruan kjo gazetë.

“Lidhja e zgjedhjeve” në të gjitha nivelet, sipas “Novostit” bëhet në saje të popullaritetit të kryeministrit Aleksandar Vuçiq.

Vetë Vuçiq deklaroi se ka mundësi që zgjedhjet të mbahen në fillim të vitit të ardhshëm.