Lajme Shqip Friday, 21 February 2014 14:20

Në njoftimin në faqen e presidencës së Ukrainës në Internet, thuhet se do të mbahen zgjedhjet e parakoshme presidenciale, por nuk e ka specifikuar datën e mbajtjes.

Yanukovich, poashtu, tha se do ta filloj procesin e formimit të qeverisë së unitetit kombëtar dhe do të lëvizë kah kthimi në Kushtetutën e vitit 2004, që parasheh më pak autorizime për presidentin.

Nuk ka pasur komente të menjëhershme nga liderët opozitarë, për të cilët është thënë se po mbajnë takim ndërmjet veti./rel/