Lajme Shqip Saturday, 02 November 2013 13:59

Xhelati kryesor egjiptian Haxh Abd al Nabi rezulton të ketë vrarë rreth 800 persona dhe shprehet i kënaqur me punën e tij, duke thënë se nuk ka asnjë dilemë morale. Kryexhelati thotë se nuk ndjen aspak mëshirë për të dënuarit me vdekje, pasi sipas tij, puna është punë. 

“Nuk kam dilema morale. Vrasësi ka bërë ndonjë gjë monstruoze dhe për këtë arsye nuk më vjen fare keq”,- shprehet Haxh Abd al Nabi. 

Ai konsideron se ka talent për këtë punë, madje thotë se nuk do të dinte të bënte më mirë asnjë punë tjetër. 

“Në shtëpi përpiqem të jem i qetë aq sa mundem. Punën e shoh si çdo punë tjetër dhe përpiqem ta bëj në mënyrën më të mirë”, – thotë Nabi. /bw/