Lajme Shqip Tuesday, 11 March 2014 15:55

Aleksandar Vulin i ka bërë homazhe ish Presidentit serb dhe liderit të Partisë Socialiste, Slobodan Miloshevic, i cili vdiq tetë vjet më parë teksa ishte duke u gjykuar për krime lufte në Tribunalin e Hagës.

Vulin së bashku me delegacionin e partisë së tij, teksa po vizitonin Pozherevacin sot, u deklaroi gazetarëve se ai ishte këtu për t’i shprehur nderimet Milosevicit, Presidentit të parë të zgjedhur në mënyrë demokratike, në historinë e Serbisë, transmeton Express.

Ai shtoi se Milosevic ishte mbrojtës i Serbisë në kohë të vështira “kur shpëtimi i saj ishte vënë në pyetje”.