Lajme Shqip Saturday, 27 July 2013 13:09

Beorgad- Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandar Vucic, ka dhënë dorëheqje nga posti i ministrit të Mbrojtjes. Ai ka paralajmëruar se tash e tutje do të mbajë vetëm postin e të dytit të qeverisë.
Nga radhët e partisë SNS, të Vucitit, dorëheqje kanë dhënë edhe ministri i Bujqësisë, Goran Knezevic, ministrja e Sportit, Alisa Maric, dhe ministri i Kulturës, Bratislav Petkovic, ndërsa nga SPS’i i Dacitit, dorëheqje ka dhënë ministri i Komunikacionit, Milutin Mrkonjic.
Është ky fillimi i rikonstriumit të paralajmëruar të Qeverisë së Serbisë. Sipas Vucic, Rikonstruimi është i domosdoshëm për modernizimin e vendit.
“Nëse SNS që katër m ministra të saj t’i zëvendësojë me më të mirë, atëherë pres që të njëjtën gjë ta bëjnë edhe partnerët e koalicionit”, theksoi ai, raporton express. 
“Mendoj se mundem, mendoja se jam më i ri, por tani po e shoh se nuk mundem që, në të njëjtën kohë, të luaj edhe në pozitën e qendërsulmuesit dhe në atë që qendërmbrojtësit”, u shpreh Vucic, derisa po sqaronte dorëheqjen e tij.