Lajme Shqip Monday, 02 May 2011 05:15

Barak Obama njofton se lideri i Al Kaedёs ёshtё vrarё.

Presidenti i Amerikёs, Barak Obama ka dhёnё lajmin se Bin Lade ёshtё vrarё dje nga trupat amerikane.

Vendodhja e tij ishte lokalizuar vetёm pёrpara njё muaji. Ndёrkohё vetёm para njё jave informacionet ishin tё plota dhe tё bindshme pёr tё vepruar. Ka qёnp njё grup i vogёl agjentёsh amerikanё qё kanё vepruar me kurajo tё madhe duke realizuar me sukses aksionin dhe duke evituar viktima mes civilёve.

Nё njoftim tё drejtpёrdrejtё pёr kombin presidenti Obama ёshtё shprehur:

“Osama bin Laden u vra. Drejtësia u vu në vend. Kёtё mbrёmje  njoftoj popullin amerikan dhe gjithё botёn se trupat tona kanë kryer një operacion dhe kanë vrarë Osama bin Laden, liderin e Al Kaedës”.

Megjithёse orё tё vona tё mёngjesit turma njerёzish kanё dalё rrugёve tё Amerikёs pёr tё festuar lajmin e pёrcjellё nga presidenti.