Lajme Shqip Wednesday, 14 August 2013 19:34

Gostivar – Komuna e Gostivarit do të ketë nderin që Malik Obama ta vizitoj këtë qytet dhe do të jetë Komuna e vetme e cila do të vizitohet jashtë kryeqytetit nga Obama, vwllai i presidentit amerikan.

Takimi do të realizohet në ora 20:00. Me qëllim për koordinim dhe përgatitje sa më të mirë të vizitës zyrtare Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, sot ( e mërkurë) priti në takim përfaqësuesit e Klubit Ballkanik për Paqe,Osmo Vtresh – president i organizatës, Nake Dacev – Menaxher Gjeneral, Stavre Gjikov – Koordinator nga këshilli organizativ për vizitën dhe delegacion nga organizata.

Në takim u diskutuan detalet e vizitës dhe parapërgatitjet e nevojshme që vizita të jetë sa më e suksesshme.