Lajme Shqip Sunday, 11 November 2012 11:54

VATIKAN- “Kisha mbron martesën monogame dhe debati nuk sjell diskriminimin ndaj homoseksualëve”, u shpreh sot at Federico Lombardi, drejtor i Radio Vatikanit, njëherësh zëdhënës i Selisë së Shenjtë.

Zëdhënësi i Selisë së Shejtë sqaron se në vendet perëndimore, ekziston një prirje e përhapur për të modifikuar vizionin klasik të martesës mes një burri dhe një gruaje, por fëmijët që lindin janë në dijeni se kanë jnë nënë dhe një baba.

Për këtë arsye at Federico Lombardi bën apel që të mbrohet marrëdhënia njerëzore mes një burri dhe një gruaje teksa bën thirrje qe te shuhet debati që Kisha diskriminon komunitetin gay. (LajmeShqip.com)