Lajme Shqip Tuesday, 07 May 2013 09:59

Beograd – Deputetja e Listës Unike serbe në Parlamentin e Kosovës Rada Trajkoviq ka deklaruar sot se Marrëveshja e Brukselit është shans për të gjithë serbët e Kosovës, para së gjitha në paraqitjen e tyre unike që më parë nuk ka qenë kështu. Vërtet, Marrëveshja , është shans për të gjithë”, ka thënë ajo për RTS.

E pyetur nëse kompromisi me serbët e veriut për zbatimin e marrëveshjes është në horizont, Trajkoviq ka thënë se serbet nuk kanë rrugëdalje dhe atyre iu duhet garancisë se nuk do të gjuhen kurrë.

Duke folur për zbatimin Marrëveshjes, ajo e ka quajtur atë të vështirë por të detyrueshme.