Lajme Shqip Friday, 02 September 2011 18:44

Tetovë – Lideri i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH), në selinë qendrore të partisë ka pritur për vizitë zyrtare ushtruesin e detyrës së shefit të zyrës politiko-ekonomike të Ambasadës amerikane në vend, Ryan Stoner.

Siç njoftojnë nga partia e Thaçit, në takim u diskutuan çështje që paraqesin shqetësim të dyanshëm si bllokimi i proceseve integruese, funksionimi i shtetit ligjor, liria e mediave, ngecjet në implementimin e Marrëveshjes së Ohrit si dhe tema të tjera me karakter politik. Kryetari i PDSH-së ka theksuar se Qeveria e Maqedonisë urgjentisht duhet të zhvendosë kursin e politik bërjes.

“Ekziston diskrepancë e madhe në mes të asaj që thuhet dhe asaj që veprohet në realitet. Në radhë të parë duhet të vendosen problemet madhore të cilat prekin të ardhmen e qytetarëve”, ka thënë Thaçi. (LajmeShqip.com)