Lajme Shqip Monday, 16 May 2011 12:20

Athinë – .

Sulmuesit kanë ikur me motor. Gjendja e njërit nga të lënduarit është kritike.

Personat e maskuar hodhën bomba mbi stacionin policor në Eksarhija. Autoritetet konsiderojnë se politika është pjesë e krimit të shpeshtuar në kryeqytetin e Greqisë i cili ka eskaluar pas vrasjes së burrit 44-vjeçar javën e kaluar dhe pas sulmeve të fundit nga grupet djathtiste.

Ministri i Mbrojtjes të qytetarëve  Hristos Papucis dhe partitë opozitare e dënuan incidentin.