Lajme Shqip Thursday, 27 September 2012 11:13

Damask – Një korrespodent i televizionit iranian PressTv, Maya Nasser u ekzekutua gjatë një transmetimi live nga Siria.

Bashkë me të mbeti i vrarë edhe kreu i zyrës lokale të PressTv dhe al-Alam Tvl.

Dy viktimat ishin në vendin e shpërthimit kur përfunduan në plumbat e rebelëve.

Përleshja mes forcave qeverisëse dhe luftëtarëve rebelë mbajtën ndezur kryeqytetin Damask, i cili u përfshi nga dy shpërthime të ftohta, ndërsa pati viktima të shumta nga të dy palët e konfliktuara. (LajmeShqip.com)