Lajme Shqip Thursday, 12 September 2013 14:00

Shkup – Mbrojtësit e parkut para hotelit Bristol në Shkup, janë arrestuar mbrëmë.

Qendra e Shkupit ka qenë e bllokuar nga forca të shumta policore. Madje edhe në këto mmomente janë në gadishmëri të parkut, ku po zhvillohen ndërtimet për një ndërtesë estilit barok të Këshillit për Radiofuzion, njofton Almakos.

Kjo ka bërë që qyteti të jetë i mbushur kudo me forca policiespeciale dhe të përhapë panik tek qytetarët. /albeu.com/