Lajme Shqip Sunday, 03 July 2011 09:06

Shkup – Një fëmijë 16  –  vjeçar është therur me thikë në afërsi të Bit Pazarit, në Shkup. Fëmija menjëherë është dërguar në Klinikën e Qytetit, ku  janë konstatuar dy plagë të rënda në kraharor. Një dëshmitar i rastit ka parë ngjarjen dhe se ai ka e sjellë fëmijën e lënduar me inicialet S.R., në spital, ndërsa policia më pas ka ndaluar sulmuesin me thikë dhe se bëhet fjalë për A. F.,  (1997) nga Shkupi, tek i cili është gjetur thika. 19 – vjeçari menjëherë është ndaluar në polici, ku po pastrohet incidenti dhe pritet ngritja e kallëzimit penal.