Lajme Shqip Monday, 18 April 2011 08:10

Shkup – Një kryes i panjohur, mëngjesin e sotëm mes orës 2 dhe 5 e 45 minuta, ka kryer plaçkitje në poliklinikën “Bit pazar”.

Sipas informacionit të MPB-së Shkup, kryerësi me hapje të dhunshme të derës ka hyrë brenda në Poliklinikë dhe nga njëra hapësirë ka marrë pesë kompjuterë të kompletuar, tre shtëpiza, katër monitorë dhe dy tastatura.

Policia ka kryer ekspertizë në vendngjarje dhe është në kërkim të kryerësit.