Lajme Shqip Friday, 12 April 2013 11:51

SHKUP- Një incident i rëndë midis grupeve të rinjve maqedonas dhe shqiptare ka ndodhurnë afërsi të stacionit te autobusëve në Shkup.

Ministria e Punëve të Brendshme ka informuar mbi incidentin, duke theksuar se ka identifikuar një pjesë të autorëve të rrahjes së dhunshme dhe se janë ndaluar disa persona.

MPB ka nënvizuar se po vazhdon kërkimet edhe për personat e tjerë që janë përfshirë në incident.

Në këtë incident masiv janë dëmtuar edhe dy autobusë në afërsi të pompës së benzinës “Makpetrol”, që gjendet në afërsi të stacionit.

Mësohet se në disa prej autobusëve ka pasur qytetarë maqedonas, të cilët kishin dalur sot në mënyrë të organizuar për pritjen e Johan Tarçullovskit, i liruar nga Tribunali i Hagës, pas vuajtjes së dënimit për krime lufte. (INA/LajmeShqip.com)