Lajme Shqip Wednesday, 27 April 2011 11:54

Litëll Rok – Tornadot dhe vërshimet në pjesën qendrore të Shteteve të Bashkuara kanë shkaktuar vdekjen e 10 njerëzve, ndërsa meteorologët parashikojnë studi të reja për ditën e sotme.

Shërbimi Kombëtar i Meteorologjisë ka paralajmëruar nivel të lartë të shtrëngatës në zonën që kap pjesën më të madhe të shtetit Arkanzas.

Paralajmërim i këtillë u lëshua në 16 prill, kur një shtrëngatë e ngjashme goditi Karolinën Veriore, ku e humbën jetën 21 persona.