Lajme Shqip Monday, 14 November 2011 10:11

Moskë- Nga kosmodromi Bajkonur për Stacionin ndërkombëtar kozmik sot u lansua anija kozmike “Sojuz” me ekuipazh ruso-amerikan.

Dy rusë dhe një astronaut amerikan do të punojnë në Stacion më shumë se katër muaj.

Lidhja e “Sojuz TMA022” me Stacionin ndërkombëtar kozmik është planifikuar në ora 9 e 33 minuta sipas kohës së Moskës më 16 nëntor.