Lajme Shqip Monday, 10 August 2015 10:54

Koreja Jugore thotë se ushtarët e Koresë Veriore i kanë vendosur dy mina, nga eksplodimi i të cilave janë plagosur dy ushtarë jugkoreanë.

Të dy ushtarët ishin në një patrullim rutinor. Një ushtar ka mbetur pa të dy këmbët, ndërsa njëri pa një këmbë.

Për këtë shpërthim janë fajësuar ushtarët e Koresë Veriore, që kanë hyrë në mënyrë të fshehtë matanë kufirit dhe i kanë vendosur minat.

Zyrtarët e Koresë Veriore nuk janë përgjigjur.