Lajme Shqip Thursday, 19 April 2012 07:00

BEOGRAD Prokurori serb për krime lufte, Vladimir Vukçeviç tha se ekzistojnë më shumë se njëqind fletarrestime për ish-pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilët “dyshohet se kanë kryer krime kundër serbëve”.

“Kur ata bëhen të disponueshëm para prokurorisë dhe autoriteteve serbe, do të arrestohen dhe ndiqen në përputhje me ligjin dhe provat që kemi ndaj tyre”,- deklaroi prokuori serb për agjencinë e lajmeve Tanjug. (BW)