Lajme Shqip Tuesday, 17 January 2012 01:25

Kralevë- Një nga krerët e krimit në veri të Mitrovicës, Millan Radonjciç, dhe bashkëpunëtori më i afërt i Zvonko Veselinoviçit si dhe bashkëpronar në pompat e derivatëve të naftës në veri të Mitrovicës dhe Kosovës është arrestuar të premtën në qytetin e Kralevës nga policia e Serbisë.

Burime e portalit LajmeShqip.com, njoftojnë se Radonjçiç,  është arrestuar në banesën e tij, në Kralevë, ndaj tij gjykatësi hetus i këtij qyteti ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh.

Radonjciç, nga drejtësia e Serbisë akuzohet për shumë vepra kriminale se ka përvetësuar në mënyrë të dhunëshme kamionët e kompanisë ’Euro-Kop’, për kontrabandën naftës, si trafikantë të drogës si dhe në disa raste edhe për tentativë vrasje dhe vrasje të bashkombësve të tij.

Radonjciç dyshohet se vite në parë në pikalimin kufitar në Bërnjak, të Zubin-Potokut, konkretishtv  në zonën neutrale në bashkëpunim me një person tjetër e për motive kriminale ka vrarë 29 vjeçarin nga Mitrovica, Marko Patriç.

Radonjciç me prejardhje nga Peja, në shtetin e Serbisë ka qenë i dënuar më 5 vite burg për shkak të vrasjeses  së një personi në qytetin e Novi Pazarit, denim të cilin ai e ka vuajtur vetëm 1.5 vjet.