Lajme Shqip Thursday, 06 October 2011 08:17

Washington – Sara Palin nuk do të luftojë për nominim të Partisë Republikane për kandidate për president në vitin e ardhshëm.

Ish guvernatorja e Alaskës e cila është nominuar për nënkryetare të republikanëve në vitin 2008, e konfirmoi vendimin në një letër deri te ithtarët e saj në të cilën thekson se “familjen e ka në vend të parë”.

“Pas shumë lutjesh dhe analizash serioze, vendosa të mos luftoj për nominim të Partisë Republikane për president të SHBA-së”, theksoi ai.