Lajme Shqip Friday, 30 March 2012 10:24

Ish –lideri irakian dhe diktatori i dënuar me vdekje për krime kundër popullit të vet, Sadam Husein, ka ndihmuar financiarisht diktatorin dhe kriminelin Slobodan Milsoheviç gjatë kohës që ai gjendej në Tribunalin e Hagës, ka deklaruar sot avokatja e Sadam Huseinit, Bushra Halil.

“Gjithë procesi ka kërkuar shumë para. Shërbimet e avokatisë kanë kushtuar shumë dhe Husein vendosi të përkrahte presidentit e rrëzuar të Jugosllavisë , i ka thënë ajo Golosit të Rusisë, transmeton sot “Blic”