Lajme Shqip Tuesday, 08 September 2015 15:57

Një grup prej 300 refugjatëve, shumica nga Siria të cilët kanë ikur nga lufta, kanë ecur me kilometra në Budapest të Hungarisë. Burra, gra e fëmijë kanë bërë nga 15 deri në 20 kilometra

Shumë prej tyre e ndaluan udhëtimin e tyre me këmbë për shkak të lodhjes duke u ulyur në pjesën tjetër të rrugës të pa gatshëm për të vazhduar, shkruan Euronews.

Autostrada ka mbetur e mbyllur për më shumë se katër orë. Dhe disa përfundimisht vendosën për të marrë autobusë për tu kthyer në qendrën në Roszke, përcjellë