Lajme Shqip Monday, 27 July 2015 12:09

Njeriu i parë i Preshevës fiton më shumë se Presidenti dhe Kryeministri I Serbisë. Me këtë titull ka filluar shkrimin gazeta “blic” duke folur për të ardhurat e kryetarit të komunës së Preshevës Ragmi Mustafës, transmeton Agjencia e Lajmeve “Presheva Jonë”. Sipas kësaj agjencie, Presheva është komuna më e varfër në tërë territorin e Serbisë.

Mustafa ka pagën më të lartë në mesin e kryetarëve të komunave duke fituar 138.000 dinarë në muaj, që është më shumë se e Presidenti Nikoliç dhe Kryeministri Aleksandar Vuçiç.  Ai nuk është i vetmi udhëheqës qyteti i cili merr zarf të trashë prej zyrtarëve më të lartë shtetërorë – ministrat dhe kryetarin e parlamentit. Sipas Agjencisë për luftën kundër korrupsionit në këtë listë janë kryetarët e Novi Sadit (Milosh Vucevic), Kragujevc (Radomir Nikoliq), e kryetari i Vranjës, të Beogradit.