Lajme Shqip Saturday, 12 January 2013 15:06

SHKUP- Opozita e bashkuar maqedonase ka nisur marshin “Rezistencë kundër gënjeshtrave të regjimit”.

Marshi protestues ka nisur para televizionit proqeveritar TV Sitel, në afërsi të stadiumit “Filipi II” në Shkup dhe vazhdon deri para ndërtesës së Qeverisë per të përfunduar më pas para Televizionit të Maqedonisë.

Deputeti i LSDM-së, Andrej Petrov theksoi se me këtë marsh opozita do të nënvizojë qendrat kryesore që fshehin të vërtetën dhe aplikojnë terrin informativ në Maqedoni.

Sipas tij, opozita është e qartë dhe se ajo nuk dëshiron që të kuptohet se po kryen presion ndaj medias apo të ndikojë në politikat redaktuese. (INA/LajmeShqip.com)