Lajme Shqip Sunday, 16 February 2014 18:56

Ditën e sotme në disa qytete të Polonisë, Çekisë dhe Sllovakisë është zhvilluar “Marshi për Kosovën serbe”.
Kjo protestë fillimisht ka nisur në rrjetet sociale për t’u masivizuar më vonë duke zënë sheshet e disa qyteteve.
Një grup protestuesit kanë protestuar kundër Kosovës si një shtet autonom, njofton “Zhurnal”
Protestat e një grupi të vogël qytetarësh po bëhen kundër ditës së pavarësisë së Kosovës e cila shënon gjashtë vjetorin e saj nëser me 17 shkurt 2014.
Në gjuhën polake po bëhet edhe një këngë e titulluar “Kosova është e Serbisë”! /albeu.com.