Lajme Shqip Sunday, 27 November 2011 14:25

Athinë- Rezervistët në Greqi formojnë parti dhe besojnë në “zgjidhje ushtarake” për problemet.

Nën atë titull gazeta “Etnos” publikon sot se oficerët rezervistë e cila thirret Lidhja për Unitet Nacional.

Gazeta thekson se shumica e oficerëve nga ajo lidhje kanë mbaruar shkollën ushtarake në vitin 1981 dhe se formacioni mund të shikohet si komedi që bën thirrje për zgjimin e shoqërisë qytetare dhe organizatave politike në shtet.