Lajme Shqip Saturday, 31 October 2015 08:41

Në Norvegji deri më tani kanë ardhur më shumë se 13 mijë refugjatë ndërsa pritet që vitin e ardhshëm të arrijnë deri në 33 mijë prej tyre.

Deri në fund të këtij viti  numri i refugjatëve që mund të vijnë në Norvegji mund të arrijë në 25 mijë.

Pjesa e madhe e refugjatëve që kanë arritur në Norvegji janë nga Siria, Afganistani dhe Iraku.