Lajme Shqip Monday, 12 August 2013 15:46

Damask – Një tjetër shqiptarë nga Shkupi këtyre ditëve u vra në luftën mes forcave qeveritare dhe opozitës siriane në Siri. 

Bëhet fjalë për Nimetulla Imerin, 38 vjeç nga fshati Gërçec i Shkupit, i cili këtyre ditëve u vra si pjesëtar i forcave opozitare në përleshjet me ushtrinë e regjimit të Bashar al – Assad. Imeri është një nga studentët që ka kryer studimet në shtetet arabe dhe se njihej si një përkrahës i opozitës siriane për rrëzimin e regjimit të Asadit. Ai njihej si luftëtar i njohur me emrin “Ebu Zejdi”, raporton INA.
Para një jave në përleshjet në Siri u vra Sami Abdullahu nga Shkupi, ndërsa një muaj më parë Rasim Zeqiri nga Bellovishta e Gostivarit.