Lajme Shqip Monday, 08 August 2011 08:55

Paris – Një mysliman është vetëdjegur mbrëmë në një xhami në Tuluz dhe vdiq në spital nga lëndimet e marra, njoftuan autoritetet lokale duke theksuar se njeriu ka pasur probleme psikike.

Burri i moshës prej rreth pesëdhjetë vjeç e ka lyer veten me benzinë në xhami dhe është djegur pasi që paraprakisht i ka bërtitur imamit lokal.

Një përfaqësues i autoriteteve lokale deklaroi se incidenti nuk është i lidhur me ksenofobinë as racizmin, por që personi ka pasur probleme psikike.