Lajme Shqip Wednesday, 26 August 2015 13:44

Një email i publikuar së fundmi mund t’i japë një goditje të fortë karrierës politike të Hilary Clinton.

Emaili i publikuar nga New York Times aludon për një lidhje lesbike mes Hillary-t dhe asistentes së saj Huma Abedin.

“Trokit në derën e dhomës së gjumit, nëse është kyçur…”, thuhet në emaili-n e dërguar në vitin 2009.

Ky email ka ngjallur dyshime se Clinton ka pasur një marrëdhënie lesbike me asistenten e vet.

Kjo, duke qenë se Abedin është prej vitesh në krah të Clinton dhe konsiderohet si hija e saj.

Ajo shfaqet përkrah Clinton kudo dhe raportohet madje, se ajo paguhet privatisht nga Clinton.

Pas këtij emaili, republikanët janë hedhur në sulm.

Ata kërkojnë transparencë nga Clinton dhe bërjen publike të emaile-ve të saj, me zëdhënësen e vet.