Lajme Shqip Thursday, 17 January 2013 12:41

Bruksel, 17 janar   – Ministrat e mbrojtjes së vendeve të NAT0-s do të diskutojnë sot për misionin ushtarak në Kosovë.

Këshilli i Ministrave, i cili dje filloi sesionin me temat që kanë të bëjnë me situatën në Afganistan dhe në Lindjen e Afërme, sot do të diskutojnë për Kosovën dhe masat për eliminimin e piraterisë, njoftohet nga selia e NAT0-s.