Lajme Shqip Monday, 16 May 2011 12:36

Guatemala Siti – Të paktën 25 burra dhe dy gra janë vrarë në masakrën në qytetin Kaseiro la Bomba, njoftoi policia e Guatemalës.

Policia kreu hetim se nëse ky sulm është i lidhur me vrasjen e Arnold Leonit, vëlla i narkodilerit Huan Hoze Leon, që ndodhi të shtunën. Ai është vrarë në vitin 2008 nga pjesëtarë të narkokartelit meksikan Setas i cili ka kontroll gjithnjë e më të madh ndaj tregtisë me drogë jashtë Meksikës.

Në Guatemalë në shkurt u ndërpre rrethimi dymujor mbi Alta Varepas dhe atëherë u arrestuan të paktën 20 pjesëtarë të dyshuar të narkokartelit Setas.