Lajme Shqip Sunday, 22 June 2014 16:17

Një shtetas shqiptar pas 21 viteve që ishte në kërkim u arrestua në pikën kufitare Jazhincë midis Maqedonisë dhe Kosovës.

Autoritetet e Maqedonisë theksuan se kanë ndaluar shtetas shqiptar me inicialet D.H, 45 vjeç nga Shqipëria, ndaj të cilit ishte shpallur fletëarrest që nga viti 1993, për shkak të kryerjes së vrasjes dhe vepra të ndryshme penale.

Autoritetet theksuan se shtetasi shqiptar po tentonte të hynte në vend nga ana e Kosovës.