Lajme Shqip Thursday, 24 September 2015 15:26

Ushtria e Nigerisë, ka shpëtuar 241 femra dhe fëmijë, gjatë një bastisje në kampe të kontrolluara nga grupi terroristë, Boko Haram.

Gjatë operacionit janë arrestuar edhe 43 militantë të grupit të Shtetit Islamik, përfshi edhe një lider lokal Bulama Modu.

Ushtria ka arritur të gjejë edhe një sasi të konsiderueshme të armëve të fshehura, ka konfirmuar një zëdhënës i ushtrisë.