Lajme Shqip Wednesday, 15 February 2012 07:00

Luksemburg- Greqia ende nuk i ka plotësuar kushtet për marrje të ndihmës nga eurozona dhe takimi i caktuar për nesër i ministrave të financave të Eurozonës anulohet dhe do të mbahet përmes lidhjes konferenciale, deklaroi kryetari i Eurogrupit, Zhan-Klod Junker.

Ministrat ende nuk janë në gjendje që t’i miratojnë masat, theksoi Junker.

Sipas Junkerit, përmes lidhjes telefonike konferenciale do të shqyrtohen çështjet tjera dhe do të përgatitet takimi i rregullt i Eurogrupit më 20 shkurt. (LajmeShqip.com)