Lajme Shqip Thursday, 31 March 2011 19:17

Kuala Lumpur – Programi botëror i KB-së për ushqim ka dërguar ndihmë me vlerë prej dy milionë dollarësh për Japoninë, e cila ka nevojë për shtëpi montuese dhe pajsije sanitare dhe mjekësore.

 

Zëvendës-drejtori i këtij programi të KB-së, Amir Mahmud Abdulla deklaroi se punojnë së bashku me OSHB-në për pengimin e epidemive eventuale. Qendra e parë e programit për reagim në situata të krizës do të jetë gati deri në dhjetor në Malajzi