Lajme Shqip Sunday, 06 April 2014 15:15

Një ish-futbollist i skuadrës së Arsenalit, i quajtur Ebu Isa el-Andalus, i cili u rrit me sportistin, Cristiano Ronaldo të skuadrës së Real Madrit-it ka vendosur të luftojë në shtetin sirian.

Ai  është duke luftuar në Siri kundër forcave të Bashar al-Assad-it, raporton ‘’Mirror’’.

Njeriu, i cili thuhet se ka braktisur jetën e mëparshme, është filmuar në dy video dhe është postuar në “FiSyria.com”.

Ai ka thënë se është me origjinë nga Portugalia. Me një AK 47 në dorë dhe fytyrë të mbuluar, ish-sportisti thotë se la paratë dhe mënyrën e jetesës në Evropë për t’iu bashkuar rrugës së Allahut.