Lajme Shqip Wednesday, 22 February 2012 10:40

Paris – Ish-drejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), Dominik Stros-Kan, i cili dje u paraburgos nën akuzën e shfrytëzimit të shërbimeve seksuale nga prostitutat dhe mbulim të keqpërdorimeve, do të qëndroj në paraburgim edhe për 24 orë, deklaroi një burim i afërt me hetimin.

Stros-Kan është marrë në pyetje gjatë gjithë ditës së djeshme nga inspektorët e xhandarmerisë në Lil, në Francën veriore, ku u paraburgos që në mëngjes.