Lajme Shqip Monday, 17 September 2012 08:13

Bruksel – Komisionari për zgjerim i Bashkimit Evropian, Stefan Fyle do të qëndrojë në Shkup.  Mediat bejne me dije se vizita ndodh në kuadër të dialogut per integrimin e Maqedonisë ne Bashkimin Evropian.

Bisedimet e tilla mes palëve kanë nisur në mars të këtij viti. Ato përqendrohen në fushën e sundimit të së drejtës, reformave në administratë, lirisë së mediave, ekonomisë së tregut, si dhe në atë të rregullativës zgjedhore.

Çështja e emrit nuk diskutohet pasi për këtë Maqedonia duhet të arrijë zgjidhje me Greqinë. (LajmeShqip.com)