Lajme Shqip Thursday, 10 September 2015 10:51

Mediat kombëtare në Serbi kanë publikuar disa fotografi të një polici që mbanë në duar një fëmijë sirian në krahë duke shpjeguar kështu mikpritjen për emigrantët që kalojnë nëpër Serbi.

Fotografit e publikuara janë realizuar nga gazetarja e BBC Manveen Rana e cila ka vizituar emigrantët në Preshevë dhe fotot në fjalë i ka publikuar në profilin e saj në twiter.