Lajme Shqip Monday, 13 February 2012 09:40

Athinë – Hakerët famëkeq ‘Anonymous’ kanë shkaktuar probleme në ueb-sajtet e kryeministrit grek Lucas Papadhimos, të ministrit për Mbrojtje të qytetarëve dhe policisë, kumtojnë mediat lokale.

Sajtet e kryeministrit dhe të policisë janë bllokuar menjëherë pasi në Twitter është paraqitur mesazhi “Tango down”  nga grupi i hakerëve “Anonim”.

Nga policia theksohet se sajtet janë bllokuar përkohësisht për shkak të problemeve teknike.

Rrjeti i “Forbs” konsideron se bëhet fjalë për sulm të “Anonimëve”.