Lajme Shqip Friday, 01 November 2013 22:58

Në bulevardin “Irakliu 420” në Athinë, vend i cili ndodhet pranë zyrave të partisë neonaziste të Agimit të Artë, pasditen e së premtes janë ekzekutuar dy persona, të cilët janë anëtarë të kësaj partie neonaziste.

 

Informacionet bëjnë të ditur se dy persona, të cilët ishin në një autoveturë tip “Honda Varadero” dhe ishin të maskuar me kaska, kanë ekzekutuar gjakftohtësisht dy persona 26 dhe 28 vjeç, të cilët bëhet e ditur se ishin anëtarë të Agimit të Artë.

Mendohet se ekzekutorët kishin një grup mbështetës në prapavijë.

Njëri nga personat e goditur me armë zjarri është transportuar në spitalin “J. Genimatas” ku po i nënshtrohet një operacioni.

 

Zona në fjalë është rrethuar nga forca të shumta policie ndërkohë që në orën e ngjarjes zyrat e Agimit të Artë ishin të mbyllura.