Lajme Shqip Friday, 11 September 2015 16:54

Pas Aylan, djalit 3-vjeçar që humbi jetën në birgjet turke, foto e një tjetër fëmijë sirian ka prekur zemrat e të gjithëve

Një vajzë e vogël siriane, e cila prej ditësh është e bllokuar me familjen e saj mes kufirit serbo-hungarez, me shpresën për të shkuar në Austri apo Gjermani, iu ofron një biskotë policëve të kufirit.

Foto është kthyer në një hit në internet dhe po bën xhiron e botës.

Është e vështirë që një pamje e tillë të most ë të prekë!